Mijn naam is Cynthia Burgerhoudt-’t Hart, getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters, Daphne en Relinde. Na het behalen van mijn meao-diploma heb ik o.a. gewerkt als secretaresse op een afdeling personeelszaken.

Mijn interesse in en liefde voor kinderen heeft mij doen besluiten om in 2005 te starten met de opleiding Integratieve Kindertherapie in Amsterdam. Een keuze die mij veel heeft opgeleverd als mens. Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Met nieuwsgierigheid en enthousiasme heb ik mijn ontdekkingsreis gemaakt. Ik ben hier en daar ook de nodige hobbels tegengekomen. Hierdoor kan ik me nog beter inleven in kinderen en ouders. Naast mijn studie voor kindertherapeut heb ik Klassieke en Moderne Hypnotherapie gevolgd. Een geweldig hulpmiddel om kinderen op onbewust niveau te ondersteunen. In juli 2009 heb ik mijn opleiding succesvol afgerond.

Elk kind is uniek en mag er zijn op zijn/haar eigen unieke manier.