Zou je graag een “handleiding” voor je kind willen om het beste in hem of haar naar boven te halen? Zou je graag willen weten wat specifieke talenten van je kind zijn? Met het KIDS Compas krijg je een beeld van de talenten en innerlijke drive van je kind. Vanuit deze talenten en innerlijke drive help je je kind om meer zelfvertrouwen te krijgen, makkelijker vriendjes te maken, met plezier te leren en dingen te doen waar hij echt blij van wordt. Kortom: je kunt je kind (laten) aanspreken op talenten waardoor het zich tot een gelukkige en autonome volwassenen kan ontplooien.
Het Roy’s Rose Compass (RCC) voor volwassenen en studenten heeft zijn diensten al lang bewezen en is gebaseerd op 45 jaar wetenschappelijk onderzoek. Vanaf 2013 is er ook het RRC voor kinderen van 8-16 jaar ontwikkeld namelijk het KIDS Compas.

Na het invullen van een talentscan op de pc en een spelanalyse krijgen ouders in een gesprek een uitgebreid beeld van hun kind. Ook kan er een analyse voor de leerkracht(en) worden gemaakt. Het KIDS Compas kan steeds opnieuw gebruikt worden om bij nieuwe situaties te kijken wat de goede richting is.

Je kunt een KIDS Compas laten maken omdat je met specifieke opvoeding- of leervragen zit, maar ook omdat je graag meer wilt weten over wat je kind drijft en waar precies de talenten liggen. Voor meer informatie over het KIDS Compas kun je contact met mij opnemen, of kijken op de site www.kidscompas.nl

“Kidscompas een geweldige manier om talenten van je kind te ontdekken”